Povratak na početnu stranicu

Katehetski ured Riječke nadbiskupije
(u nadbiskupskom ordinarijatu)
Ivana Pavla II. 1
51000 Rijeka

Tel: +385.51.581.222
Fax: +385.51.581.223

katehetski(a)ri-nadbiskupija.hr

www.ri-nadbiskupija.hr

 
Nalazite se u > Stručno usavršavanje
5.11.2010
NOVI NAČIN PRIJAVE ZA KATEHETSKE ŠKOLE
Obavijest vjeroučiteljima

Ovime obavještavamo sve vjeroučitelje da će se prijave za Katehetske škole, počevši od Katehetske zimske škole koja se održava od 3. do 5. siječnja 2011., primati isključivo elektronskim putem na www.ettaedu.eu.

Svi vjeroučitelji i vjeroučiteljice, kao i svi odgojno-obrazovni radnici, trebaju otvoriti svoju osobnu e-mail adresu te se registrirati na gore navedenoj stranici. Tek nakon registracije, moguće je izvršiti prijavu. (upute za prijavljivanje)

Nakon zaključivanja prijava i po završetku Katehetske škole, svaki će katehetski ured dobiti tablicu sudionica i sudionika.

Važno je naglasiti da se naknadne prijave nakon isteka roka za prijave neće uvažavati te neće biti moguće tiskanje naknadnih potvrda. Također, ukoliko se netko prijavi za Katehetsku školu, ali ne može sudjelovati, moći će se do određenog datuma odjaviti.

Predstojnicama i predstojnicima katehetskih ureda, kao i djelatnicima katehetskih ureda, bit će uskoro omogućena registracija kako bi se mogli prijaviti te dobiti potvrde o sudjelovanju na katehetskim školama.

 

Ovom Vas prilikom želimo obavijestiti i o promjeni u nazivu našeg predmeta u e-maticama:

Nakon što je MZOŠ u e-matice upisalo Katolički vjeronauk, bez obzira na proslijeđene informacije pod kojim slovom i nazivom tražiti, mnoge su škole reagirale te je zaključeno da je, jasnoće radi, bolje upisati Vjeronauk-__Katolički. (napomena: iza crtice su dva prazna prostora zbog sorta) NKU HBK

Isprintaj članak
| više